2009. október 31., szombat

Virágos képek

Most pedig feltöltöm a már beígért virágos képeket. Jelzem, hogy nem mind a mi virágunk, csak lefényképeztem, mert tetszett.
Jöjjenek a képek...

2009. október 16., péntek

Tervek, tervek...

A tűgobelinem még mindig kevesebb, mint félkész állapotban van. Beteg voltam a mult hétvégén, így nem varrtam a napokban valami sokat. Mostmár bele kéne húznom, ilyen lassan nem szoktam én varrni:) Ezután egy ajándékként kapott 3lovat ábrázoló tűgobelint szeretnék készíteni, meg van már hozzá minden, csak épp az előzőt kéne befejezni, bár szerintem nem lesz olyan szép mint az eredetijén látszik, pár szín eltér, meg van amit még nekem kell kipótolnom mert szerintem az nem igazán illik oda ami odavaló lenne:) utána pedig neki szeretnék fogni életem első leszámolható képének (igaz ennek a fonalait még át kell váltanom második nekifutásra is mert az elsőnél nem passzol minden) utána szeretném befejezni az évszakok sorozatot is, bár azok maximum 4napos munkák ha nekifogok. Illetve szeretnék megtanulni keresztszemezni, nagyon tetszenek, de nem merek belefogni megtetszett egy előfestett párna mondjuk nem csak egy:) , és úgy érzem, hogy annak nálam a helye:) Szerintem úgyis a gobelin marad az örök szerelmem..:) Azthiszem 1 munkám benne lesz a keresztszemes évkönyvbe. Van már csekkem is hozzá, de mindig elfelejtek a postára menni, de a Szamosközi pályázatra is le kéne adnom a nevezést, még mielőtt késő lenne, de hát az öregség..és a feledékenység:D (mondom ezt 20 lassan 21évesen:D)
A virágos képekkel még mindig tartozom, tudom..:) Hamarosan teszek fel párat mostmár tényleg.
Hogy ne maradjon ez a bejegyzés kép nélkül... ez a kép a szarvasi kiállításon készült, épp emléklapot kapok, és még a hajam is hosszú..:) ja, egyébként a kézimunka szakkör honlapjáról "loptam" le a képet..remélem nem okoz különösebb gondot:)