2009. január 29., csütörtök

20.

Na a mai naptól az életkorom 2essel kezdődik. hogy ez jó-e vagy nem magam sem tudom, de igazából szerintem úgysem fog nagyon semmi sem változni emiatt annyira.:)
szüleimtől kaptam egy szép virágcsokrot és egy csobogót ( annyira megnyugtató a hangját hallani:) ) a barátomtól pedig kaptam egy lovas gobit:) így változott az eltervezett sorrendem, kivarroma balerinát és a lovak lesznek a következőek:) csak sajnos épp időm nincs rá, de majd valahogy lassacskán:)

2009. január 20., kedd

hát sajnos a balerinás gobim még mindig nem halad. pedig szinte már csak a háttere van hátra. nagyon varrnám, de sajnos nem jut arra is időm amit nagyon bánok. egész héten gyakszin vagyok, mire hazaérek fáradt vagyok. hétvégén meg nem sok kedvem van hozzá. inkább lustálkodok. de remélem sikerül szombaton a vizsgám, és kicsit lehet lazítani, bár nem sokáig mert márciusba meg jön a szakmunás és nem ártana arra se tanulni:)
amúgy nincs semmi különös velem. elvagyok fáradtan, alig itthon "léve" :) na de ez van. erre kell koncentrálni most minden erőmmel:)