2008. november 30., vasárnap



Itt a legújabb kész gobelinem:) Ma délután végre sikerült befejeznem:) Nem tudom pontosan megmondani mennyi idő alatt készült el, mivel már egyszer nekifogtam, de visszakerült pihenőbe:) Most hozzáfogtam egy másik varrásához, remélem hogy mihamarabb elkészül és sikerül itt is megmutatnom:)

2008. november 27., csütörtök

3.



a folytatás:)





Tudom mivel töltsem meg a blogot!:)

na hát úgy gondoltam, hogy az egyik hobbymmal töltöm meg a blogomat!:) arról talán többet tudok írni, mint a mindennapjaimról..:) szóval ezentúl nagy többségben gobleneket fogtok látni, aki nem bírja kérem ne nézze:P először is azzal kezdeném: aki fent van a Hotdog közösségi vagy nemis tudom milyen portálon, és érez késztetést a goblenek iránt az csatlakozzon a "Gobelinezők klubjá"-ba. Köszönöm:)
A gobelinezést valamikor 14éves korom környéken kezdtem el csinálgatni. Megláttam amint egyik ismerősöm varrta és megtetszett. így elindultam az egyik varrósboltba és megvettem az első gobelinemet amit nem is tudtam hogy kell nekikezdeni, de szerencsére emlékeztem,hogy valamikor az egyik szomszédom is csinálta az udvaron, így átmentm hozzá és segített megtanulni. Volt hogy aztán 1-2 évig a szekrényben lapult az éppen belekezdett goblenem aztán tavaly előszedtem és kivarrtam. Ez volt számomra a legnagyobb munka eddig. Reggel felkeltem és hajnalig varrtam, mégis úgy éreztem nem haladok, de amikor megvolt az utolsó öltés, elégedett voltam.:)
Nos hát jöjjenek a "remekművek" :D (igyekszek elkészítés sorrendjében feltenni már amennyire emlékszek rá:))

2008. november 19., szerda

1.

hát úgy gondoltam,hogy megpróbálom én is a blogolást, de igazából nem hiszem hogy sokáig tartana. Nincs sokminden írnivalóm, meg nem is igazán hiszem hogy valaki örömét fogja lelni benne annyira, hogy olvasója legyen:) De majd hozza magát...:)